Cauta in blog:

Care este cel mai bun sistem de incalzire pentru piscina dumneavoastra?

Va pregatiti sa achizitionati un incalzitor pentru piscina dumneavoastra si nu stiti care este varianta cea mai buna? Aceasta este o problema comuna, deoarece exista foarte multe tipuri de incalzitoare disponibile.
In cele ce urmeaza, va punem la dispozitie informatii despre fiecare tip de sistem de incalzire pentru piscine disponibil, pentru a va ajuta sa faceti alegerea potrivita nevoilor dumneavoastra.

1. Pompele de caldura

Pompele de caldura folosesc energie electrica pentru a transfera caldura la piscina. Datorita eficientei lor energetice, pompele de caldura pentru incalzirea piscinelor au devenit foarte populare.

pompa-caldura-piscina-hitachi

Daca sunteti in cautarea unei pompe de caldura pentru piscina, va recomandam sa va orientati catre pompele de caldura HITACHI, care folosesc o cantitate mica de energie pentru a transfera caldura dintr-o locatie (aer) in alta (apa din piscina), la costuri foarte scazute si cu un consum minim de energie. Alegeti cu incredere aceasta pompa de caldura pentru piscina HITACHI.

2. Incalzitoarele electrice

Acestea folosesc curenti electrici pentru a crea caldura. Din cauza faptului ca incalzitoarele electrice necesita cantitati mari de energie electrica, sunt frecvent utilizate pentru a incalzi spa-uri de dimensiuni mici, piscine portabile si bazine mici pentru terapii. Unul dintre avantajele incalzitoarelor electrice consta in faptul ca nu polueaza aerul. Un alt avantaj pentru care incalzitoarele electrice sunt alese ca sisteme de incalzire a piscinelor este dat de faptul ca au o durata mare de viata.

incalzitor-electric-piscina

Daca va doriti un incalzitor electric pentru piscina dumneavoastra, alegeti cu incredere acest model de incalzitor electric piscina.

3. Colectoare solare din polipropilena pentru incalzirea apei din piscina

Sistemele solare de incalzire functioneaza cu ajutorul unor colectoare solare fabricate din polipropilena, un material care este foarte rezistent la coroziune. Acest sistem de incalzire a apei din piscina este foarte usor de instalat si poate fi instalat oriunde, atata timp cat este orientat catre soare pentru a oferi un randament maxim. Nu are nevoie de un sistem aditional de filtare, putand fi utlizat cu pompa existenta. Apa este recirculata prin serpentinele colectoarelor solare, fiind incalzita cu ajutorul energiei solare.

Un sistem solar de incalzire prin colectoare solare, instalat adecvat, va creste temperatura apei din piscina dumevoastra cu aproximativ 6-8°C. Suprafata necesara a colectoarelor solare este de 50% din suprafata apei.

4. Schimbatoarele de caldura

Daca va doriti achizitionarea unui schimbator de caldura, noi va punem la dispozitie un schimbator de caldura pentru piscina, complet echipat AIC, fabricat in totalitate din otel inoxidabil. Acesta a fost creat pentru a fi utilizat in zonele cu debite ridicate de apa cu pierderi reduse de presiune. Se potriveste tuturor tipurilor de piscine.

schimbator-caldura

Agentul termic pentru schimbatorele de caldura poate fi furnizat atat de la panouri solare, cat si de la centrale termice(pe gaz, pe lemne, peleti).

Pentru informatii suplimentare legate de solutiile de incalzire a piscinei dumneavoatra, nu ezitati sa contactati specialistii Piscine-irigatii.ro, la numerele de telefon 0727116540.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.