Cauta in blog:

Materiale pentru placari piscine. Varietate si pret avantajos

Oferim servicii de placare piscine private, publice, aqua park-uri, centre SPA cu: liner PVC de 1.5 mm grosime, vitroceramica / borduri perimetrale, vopsea epoxidica / clor cauciuc, WPC (Wood Polymer Composite) pentru placarea plajei piscinei si a terasei.

 

 

In ceea ce priveste oferta de materiale pentru placari piscine, va punem la dispozitie o gama variata de produse, adaptate nevoilor dumneavoastra. In cadrul site-ului nostru, in sectiunea de materiale pentru placari piscine, veti gasi produse ale unor producatori cu renume, printre care Litokol, Bisazza, ISOMAT GREECE, Kauciuc, Vitra, precum si produse marca TotalWater. Va asteptam cu produse la pret special, cu oferte avantajoase, cu produse ce respecta raportul calitate/pret. Iata cateva din produsele disponibile in sectiunea de materiale pentru placari piscine a site-ului nostru:

Chit de rosturi piscina 5 kg – chit de rosturi pentru placarea placilor ceramice, atat la interior, cat si la exterior.

Chit de rosturi cu silicon 5 kg – chit de rosturi intre 2 si 10 mm, cu silicon, pentru aplicare atat la interior, cat si la exterior.

Plasa de fibra de sticla, cu densitatea de 145 de grame/metru patrat, special conceputa pentru a fi pusa intre straturile de hidroizolatie, pentru prevenirea microfisurarii acesteia.

Latex Flexibil 8 l, pentru obitinerea de membrane hidroziolante prin amestecul cu mortarul hidroizolant pentru piscina. Are rol de a mari flexibilitatea si a creste rezistenta la fisurare. Membrana rezultata poate fi aplicata la hidroizolarea piscinelor, caminelor tehnice, bazinelor de compensare, precum si pentru balcoane si terase supuse la tensiuni.

Mortar hidroizolant piscina 25 kg – este realizat din amestecuri de cimenturi speciale aditivate cu silicon, agregate minerale, rasini si fibre organice, destinat aplicatii la interior si exterior, cu un strat de circa 3-5 mm. Ideal pentru hidroizolarea bailor, piscinelor, teraselor care urmeaza a fi placate ulterior cu placi ceramice.

Va invitam online, sa accesati rubrica noastra de materiale pentru placari piscine, pentru a consulta intreaga noastra oferta de produse. Va asiguram de calitatea produselor comercializate, precum si de un real raport calitate/pret, astfel incat dumneavoastra sa aveti siguranta unei achizitii corecte.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.