Cauta in blog:

Modele de roboti pentru curatarea piscinei. Alege un robot performant pentru o piscina curata

Vara se apropie cu pasi repezi si a avea o piscina curata, in permanenta, este, cu adevarat, o necesitate si o actiune obligatorie. O piscina curata tine departe microbii, putandu-va bucura, pe deplin, de timpul petrecut la piscina.
Asadar, daca detineti o piscina si ati inceput deja sa va procurati echipamentele si accesoriile necesare functionarii acesteia pe durata sezonului estival, va invitam sa acordati o atentie sporita echipamentelor pentru curatarea piscinei. In cadrul site-ului nostru, veti descoperi mai multe modele de roboti pentru piscina dumneavoastra, garantandu-va un raport excelent calitate/pret, indiferent de produsul ales.

Ne dorim sa acoperim intreaga arie de cautari, astfel ca va punem la dispozitie numeroase modele de roboti automati, care curata doar fundul piscinei, precum si roboti care se urca automat pe pereti, tragand si colectand toate particulele de praf si impuritatile ce le stau in cale.

Orice aspirator sau robot pentru piscina este proiectat pentru a curata orice tip de piscina, indiferent de materialul din care este construita sau de marimea acesteia.

Iata cateva din modelele de roboti de piscina pe care le puteti consulta in oferta noastra:

Aspirator hidraulic pentru piscina (producator Zodiac) – se conecteaza la duza de suctiune sau la skimmerul piscinei; este furnizat cu 10 m de furtun pentru conexiune. Instalare usoara. Potrivit pentru toate piscinele indiferent de forma;

robot-piscina

 Robot automat Vortex 1 (producator Zodiac) – robot automat pentru curatarea impecabila a fundului piscinei, printr-un sistem de scanare complet al acestuia. Este dotat cu o tehnologie de tip “Vortex”, ce creaza un vartej de intensitate crescuta inauntrul filtrului acestuia. Mizeria este tinuta in suspensie prevenind blocarea filtrului. Acest robot automat pentru piscina este ideal pentru piscine cu dimensiuni pana in 10 x 5 metri, de orice forma;

robot-automat-vortex

Robot piscina Pulit Advance+ (producator AstraPool) –  robot de curatare pentru piscine private. Acesta inlatura toata murdaria de pe fundul piscinei in timp record, datorita sistemului de control electronic Aquasmart si datorita periei de curatare cu sistem de vibrare, care freaca murdaria de pe orice suprafata.

robot-pentru-piscina

Detalii despre oferta completa gasiti online, in cadrul www.piscine-irigatii.ro, in rubrica Piscine, sectiunea Roboti piscina.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.