Cauta in blog:

Metode eficiente pentru a incalzi piscina cu consum minim de energie

Astazi este mai mult decat usor sa te bucuri de piscina si in sezonul rece. In tara noastra, mai ales, dorinta de achizitie a unei piscine este deseori anulata din cauza perioadei scurte de folosinta, circa 3 luni pe an. Insa, piata din Romania ofera solutii care te vor ajuta sa te bucuri de piscina sapte luni pe an. Cu ajutorul sistemelor de incalzire performante, piscina iti va fi partener de distractie mai multe zile din an.

 

Sisteme de incalzire performante in oferta Piscine-Irigatii.ro

Fie ca vorbim de incalzitoare electrice, schimbatoare de caldura sau pompe de caldura aer apa, aceste sisteme de incalzire trebuie avute in vedere ca si echipamente obligatorii. Volumul piscinei este cel care va dimensiona instalatia de incalzire a apei.

Este recomandat ca oricare echipament de incalzire a apei din piscina sa fie insotit si de o prelata termoizolanta pentru prevenirea evaporarii apei si implicit pastrarea temperaturii apei pe timpul noptii.

In oferta Piscine-Irigatii.ro gasesti cele mai noi modele de pompe de caldura, incalzitoare electrice, termostate electronice digitale, schimbatoare de caldura din inox, cat si din titan potrivite pentru apa sarata, pompe de caldura cu compresor Hitachi si schimbator de caldura din titan ce le face adecvate pentru apa sarata, sisteme de incalzire prin panouri fotovoltaice. Mai jos cateva din produsele / sistemele de incalzire piscine propuse:

Pompe de caldura Albixon – pompele de caldura aer/apa de la Albixon, provenienta Cehia sunt potrivite atat pentru spa-uri cat si pentru piscine. Va permit sa va prelungiti vacanta de vara, lasandu-va sa va bucurati de piscina dumneavoastra exterioara pana in zilele tarzii de toamna, profitand, astfel de aerul din atmosfera.

caldura

 

 

Schimbator de caldura din titan Elecro – schimbatoar de caldura din titan, produs de firma Elecro Engineering, din UK, special conceput atat pentru piscinele cu apa dulce, cat si pentru cele cu apa sarata, avand cea mai buna calitate de piata, pretabile pentru cei ce poseda centrale termice.

123

Schimbator de caldura piscina AIC – schimbator de caldura pentru piscine, fabricat din otel inoxidabil AISI-316, proiectat pentru a fi utilizat in zonele cu debite ridicate de apa cu pierderi reduse de presiune.

B6 Picture

 

Fabricate in totalitate din otel inoxidabil AISI 316L de foarte buna calitate, schimbatoarele de caldura AIC asigura rezistenta la coroziune si fiabilitate.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.