Cauta in blog:

Cel mai bun finisaj pentru placarea unei piscine din beton?

A avea o piscina personalizata este astazi o dorinta implinita, datorita numeroaselor servicii pe care companiile specializate vi le pun la dispozitie. Cu ajutorul materialelor de placare existente pe piata, piscina dumneavoastra va avea o nota personala, se va diferentia prin stil si originalitate.

Este foarte importanta etapa placarii piscinei, deoarece este o procedura complexa, ce implica ajutorul unor specialisti.

Pe site-ul www.piscine-irigatii.ro veti gasi o gama larga de produse pentru placare cum ar fi:

  • Liner PVC (mebrana PVC), ce furnizeaza un interior neted si moale, dar nu ofera acel aspect clasic precum piscinele placate cu piatra naturala sau fibra de sticla.
  • Vitroceramica / mozaic de sticla / piatra/ gresie portelanata – daca doriti le puteti amesteca in cadrul aceleiasi piscine.Optiunile in ceea ce priveste culoarea si textura pietrei sunt calcarul, granitul si ardezia si confera un aspect natural.Printre avanjele acestora enumeram durata de viata, care este cea mai indelungata dintre toate tipurile de materiale si captarea luminii in ceea ce priveste mozaicul de sticla ceea il face sa straluceasca.Printre dezavantaje enumeram pretul.
  • Vopsea epoxidica / clor cauciuc – ce confera cea mai mica durata de viata dintre toate materialele mentionate.Avantajul major este pretul.
  • Plaster (combinatie de ciment, nisip alb, agregat de marmura si apa) – foarte putin folosit la noi in tara, destul de ieftin, fiind foarte clasic si simplu.Dezavantele ar fi ca este destul de aspru la atingere, mentenanta mai amanuntita.Deasemenea se poate fisura, pata si depune calcar mult mai usor fata de celelalte tipuri de finisaje, daca tratamentul apei nu este adecvat.
  • Finisaj din agregat – pentru un aspect estetic puteti opta pentru un amestec de prundis cu ciment in loc de nisip.Odata ce a fost amestecat si aplicat in piscina se slefuieste ultimul strat de ciment pentru a scoate in evidenta pietricelele.In general agregatele folosite sunt margele din sticla, prundisul si quartul.Printre avantaje enumeram durata de viata intre 10 si 20 de ani, iar printre dezavantaje inconfortabilitatea de a merge peste ele si decolorarea.
  • Borduri si dale pentru piscina – pentru placarea plajei piscinei si a terasei.

Avand caracteristici fizice deosebite, solutiile noastre de placare piscine sunt usor de intretinut, rezista la schimbarile de temperatura si au un aspect exterior foarte placut. Mai multe informatii despre serviciile noastre de placare piscine cu membrana PVC, gasiti in cadrul sectiunii cu acelasi nume, din cadrul site-ului nostru.

placare-piscine

Acordam o atentie deosebita alegerii materialelor si consilierii in ceea ce priveste stilul ales, astfel incat, la finalul lucrarii, sa va bucurati de o piscina ce poarta amprenta stilului si dorintei dumneavoastra. Avem, ca principal obiectiv, satisfacerea celor mai pretentiosi clienti, atat din punct de vedere al calitatii produselor, cat si a serviciilor oferite. De aceea, va asiguram de servicii la standarde inalte, cu un excelent raport calitate/pret.

Pentru calculul suprafetelor, materialelor si a manoperei nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0727116540, precum si pe sales@piscine-irigatii.ro.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.