Cauta in blog:

Roboti de piscina pentru o piscina cu apa limpede

Vara se apropie cu pasi repezi si a avea o piscina curata, in permanenta, este, cu adevarat, o necesitate si o actiune obligatorie. O piscina curata tine departe microbii, putandu-va bucura, pe deplin, de timpul petrecut la piscina.

Asadar, daca detineti o piscina si ati inceput deja sa va procurati echipamentele si accesoriile necesare functionarii acesteia pe durata sezonului estival, va invitam sa acordati o atentie sporita echipamentelor pentru curatarea piscinei. In cadrul site-ului nostru, veti descoperi mai multe modele de roboti pentru piscina dumneavoastra, garantandu-va un raport excelent calitate/pret, indiferent de produsul ales.

Ne dorim sa acoperim intreaga arie de cautari, astfel ca va punem la dispozitie numeroase modele de roboti automati, care curata doar fundul piscinei, precum si roboti care se urca automat pe pereti, tragand si colectand toate particulele de praf si impuritatile ce le stau in cale.

Orice aspirator sau robot pentru piscina este proiectat pentru a curata orice tip de piscina, indiferent de materialul din care este construita sau de marimea acesteia.

Iata cateva din modelele de roboti de piscina pe care le puteti consulta in oferta noastra:

Aspirator hidraulic pentru piscina (producator Hayward) – se conecteaza la duza de suctiune sau la skimmerul piscinei; este furnizat cu 9.6 m de furtun pentru conexiune. Instalare usoara. Potrivit pentru toate piscinele indiferent si finisaj cu dimensiunu pana 7 x 3.5 metri.

 Robot automat Tornax 2100 (producator Zodiac) – robot automat pentru curatarea impecabila a fundului piscinei, printr-un sistem de scanare complet al acestuia. Este dotat cu o tehnologie de tip “Vortex”, ce creaza un vartej de intensitate crescuta inauntrul filtrului acestuia. Mizeria este tinuta in suspensie prevenind blocarea filtrului. Acest robot automat pentru piscina este ideal pentru piscine cu dimensiuni pana in 10 x 5 metri, de orice forma;

Robot automat Dolphin M400 (producator Maytronics) –  robot de curatare pentru piscine private. Acesta inlatura toata murdaria de pe fundul, peretii si linia apei in timp record, datorita sistemului de control electronic Aquasmart si datorita periei de curatare cu sistem de vibrare, care freaca murdaria de pe orice suprafata.

Robot Piscina Vortex 4 RV 4550 PRO

Robotul automat Vortex 4(RV 4550 PRO), este dotat cu o tehnologie patentata de tip “Vortex”, ce creaza un vartej de intensitate crescuta inauntrul filtrului acestuia.Mizeria este tinuta in suspensie prevenind blocarea filtrului, furnizand mai multa putere si o aspiratie constanta.

Orientand motorul pompei si debitul de apa pe plan inclinat, inginerii de la firma Zodiac, au creat primele aspiratoare automate cu aspiratie “ciclonica”.

Robotul Vortex 4(RV 4550 PRO) are ca principale avantaje:

– cicluri programabile de curatare:
a) doar linia apei
b) doar pardoseala piscinei
c) pardoseala si pereti

– suplimentar este dotat cu “ActivMotion Sensor ” pentru corectarea traiectoriei acestuia

– scoaterea robotului din apa este o misiune usoara datorita jetului din spatele aspiratorului, care este activat atunci cand se doreste scoaterea acestuia din apa.

Unitatea de control a robotului Vortex 4(RV 4550 PRO) are urmatoarele optiuni:

– timer programabil pe o perioada de pana la 7 zile
– led ce atentioneaza atunci cand filtru este plin
– optiuni pentru timpul de curatare si forma piscinei

Robotul Vortex 4(RV 4550 PRO), este furnizat cu telecomanda cinetica, care este dotata cu senzori de miscare, prin care controlezi robotul, doar prin miscarea incheieturii.

Detalii despre oferta completa gasiti online, in cadrul www.piscine-irigatii.ro, in rubrica Piscine, sectiunea Roboti piscina.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.