Cauta in blog:

Importanta echipamentelor de intretinere si curatare piscine

Intretinerea si curatarea piscinei sunt aspecte care conteaza foarte mult in durata de viata a piscinei dumneavoastra. O piscina care nu este corect ingrijita are o durata de viata mai scurta, iar dumneavoastra va puteti confrunta cu probleme de sanatate, in cazul in care utilizati o piscina care nu este in conformitate cu normele de igiena. Online si in magazinele traditionale gasiti exact produsele de intretinere piscine de care aveti nevoie, pentru o intretinere si o curatenie corecta.

Mai mult decat atat, echipamentele si accesoriile pentru intretinere piscine iti usureaza munca, oferindu-ti modalitati simple pentru o piscina curata si in siguranta.

Exista produse special concepute in acest sens, iar noi, Piscine-irigatii.ro, iti punem la dispozitie o gama completa de produse destinate intretinerii corecte a piscinei dumneavoastra. Va invitam, asadar, sa consultati o gama larga de echipamente de intretinere si curatare piscine, necesare pentru a avea o piscina igienica si fara impuritati. In ofertele noastre veti gasi nu doar diversitate, ci si calitate, deoarece ne dorim parteneriate de durata, profesionalism si servicii ireprosabile.

Va invitam in site-ul nostru, pe pagina dedicata echipamentelor si accesoriilor pentru intretinere si curatare piscine, pentru a alege produsele de care aveti nevoie, din oferta noastra. Printre produselor noastre veti gasi: perii pentru curatarea colturilor piscinei, plase pentru frunze (de suprafata si de adancime), perii pentru peretii piscinei, testere pentru PH si clor, reactivi lichizi, perii pentru curatarea fundului piscinei, kituri de intretinere pentru piscine supraterane, seturi complete de curatare pentru piscine, etc.

Despre Total Pool & Spa si Piscine-irigatii.ro

Piscine-irigatii.ro apartine companiei Total Pool & Spa, ce are ca obiect principal de activitate proiectarea, constructia, comercializarea, reconditionarea, mentenanta, intretinerea si montarea de echipamente pentru piscina, accesorii pentru saune, bai de aburi, accesorii pentru spa, sisteme de irigatii, precum si consultanta tehnica profesionala.

Echipamentele comercializate sunt testate calitativ de experti in domeniu, poseda certificate de garantie, de conformitate si de calitate.

De asemenea, Total Pool & Spa comercializeaza piscine din panouri de otel galvanizat cu zinc rezistente impotriva coroziunii.

Piscine-irigatii, « reprezentantul web » al companiei Total Pool & Spa, este un site dedicat tuturor persoanelor care tind spre un stil de viata sanatos, recuperare medicala sau dupa efort sustinut, precum si pentru relaxare impreuna cu familia si prietenii.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.