Cauta in blog:

Kituri pentru piscine. Descopera-le online!

Suntem dedicati echipamentelor si accesoriilor pentru piscine si, in oferta site-ului nostru, veti gasi produsele de care aveti nevoie, cu un excelent raport calitate/pret. Suntem orientati catre servicii de calitate, de aceea va garantam transparenta, detalii despre fiecare produs pe care doriti sa-l achizitionati si rapiditate in procesarea si finalizarea cererilor dumneavoastra.

 

 

In ceea ce priveste gama de kituri pentru piscine, va punem la dispozitie ofertele noastre de Kit filtrare piscine, Kit componente perete ABS, Kit iluminare piscine, Piscina fibra de sticla Kit complet. Va propunem, asadar, solutii avantajoase, „pachete” la un raport calitate/pret de neegalat, ce ofera, pe langa designul deosebit, si siguranta in folosirea piscinei.

De asemenea, puteti beneficia si de discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii plasate. Daca va sunt necesare informatii suplimentare legate de ofertele noastre de kituri pentru piscine, reprezentantatii nostri va sunt alaturi pentru a va ajuta sa faceti alegerile potrivite nevoilor dumneavoastra.

Kiturile de iluminare pentru piscine reprezinta “pachete” de iluminare standard pentru piscine rezidentiale. Acestea sunt disponibile, in oferta noastra, pentru piscine rezidentiale de diferite dimensiuni si contin echipamente de calitate pentru folosirea in completa siguranta a piscinei dumneavoastra.

Despre Totalwater si Piscine-irigatii.ro

Piscine-irigatii.ro apartine companiei Totalwater, ce are ca obiect principal de activitate proiectarea, constructia, comercializarea, reconditionarea, mentenanta, intretinerea si montarea de echipamente pentru piscina, accesorii pentru saune, bai de aburi, accesorii pentru spa, sisteme de irigatii, precum si consultanta tehnica profesionala.

Echipamentele comercializate sunt testate calitativ de experti in domeniu, poseda certificate de garantie, de conformitate si de calitate.

De asemenea, Totalwater comercializeaza piscine din panouri de otel galvanizat cu zinc rezistente impotriva coroziunii.

Piscine-irigatii, « reprezentantul web » al companiei Totalwater, este un site dedicat tuturor persoanelor care tind spre un stil de viata sanatos, recuperare medicala sau dupa efort sustinut, precum si pentru relaxare impreuna cu familia si prietenii.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.