Cauta in blog:

Placarea piscinelor. Solutiile noastre.

A avea o piscina personalizata este astazi o dorinta implinita, datorita numeroaselor servicii pe care companiile specializate vi le pun la dispozitie. Cu ajutorul materialelor de placare existente pe piata, piscina dumneavoastra va avea o nota personala, se va diferentia prin stil si originalitate.

Este foarte importanta etapa placarii piscinei, deoarece este o procedura complexa, ce implica ajutorul unor specialisti. Echipa noastra va propune servicii la standarde inalte de placari piscine publice, piscine private, centre SPA sau aqua park-uri.

Specialistii companiei noastre va vor sta la dispozitie in cazul placarii cu:

  • Liner PVC (mebrana PVC);
  • Vitroceramica / mozaic de sticla;
  • Vopsea epoxidica / clor cauciuc;
  • WPC (Wood Polymer Composite) – pentru placarea plajei piscinei si a terasei.

Avand caracteristici fizice deosebite, solutiile noastre de placare piscine sunt usor de intretinut, rezista la schimbarile de temperatura si au un aspect exterior foarte placut. Mai multe informatii despre serviciile noastre de placare piscine cu membrana PVC, gasiti in cadrul sectiunii cu acelasi nume, din cadrul site-ului nostru.

placare-piscine

Acordam o atentie deosebita alegerii materialelor si consilierii in ceea ce priveste stilul ales, astfel incat, la finalul lucrarii, sa va bucurati de o piscina ce poarta amprenta stilului si dorintei dumneavoastra. Avem, ca principal obiectiv, satisfacerea celor mai pretentiosi clienti, atat din punct de vedere al calitatii produselor, cat si a serviciilor oferite. De aceea, va asiguram de servicii la standarde inalte, cu un excelent raport calitate/pret.

Pentru calculul suprafetelor, materialelor si a manoperei nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0727116540, precum si pe sales@piscine-irigatii.ro sau accesand formularul de contact.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.