Cauta in blog:

Sisteme avansate pentru tratarea apei din piscina. Detalii in articol si online, pe Piscine-irigatii.ro

Atunci cand sunteti proprietarul unei piscine, trebuie sa stiti ca aveti si anumite responsabilitati care, indeplinite cu succes, garanteaza utilizarea piscinei in conditii optime de siguranta. Tratarea apei din piscina este o responsabilitate si o necesitate, deoarece, netratata corespunzator, apa piscinei se poate transforma intr-un adevarat pericol pentru sanatatea dumeavoastra.

In cadrul Piscine-irigatii.ro veti gasi sisteme avansate pentru tratarea apei din piscina dumneavoastra. Asadar, la noi veti gasi cea mai avansata tehnologie de tratare a apei prin sisteme de ionizare a apei din piscina, pe baza de ioni de cupru si argint. In cele ce urmeaza veti gasi cateva din sistemele de tratarea apei disponibile in oferta noastra:

Sistem electroliza si ozon pentru piscine supraterane Intex

Cea mai eficienta metoda de tratare a apei este adusa de Intex prin combinarea electrolizei cu sistemul de ozon. Aceasta combinatie este extrem de benefica si eficienta, fiind considerata etalon in tratarea apei.

Sistemul de tratare a apei prin ionizare este cel mai nou, avansat si eficient mod de a elimina algele si bacteriile, prin eliberarea de cantitati mici de cupru si argint in apa.

Sistem de electroliza a sarii Limpido

Sistemul de electroliza a sarii LIMPIDO este un sistem ce va ajuta sa dezinfectati si igienizati apa din bazin, oferindu-va un loc curat si fara bacterii, crescand astfel confortul dumneavoastra. Consumul electric este foarte redus, asemanator cu cel al unui bec. Nu veti simti niciun gust sau miros de clor, iar la toate acestea se adauga si beneficiile pe care le ofera o apa usor sarata.

Sistem ionizare piscine pentru cu volum intre 1 si 95 mc Carefree Clearwater

Sistemul „Carefree Clearwater” mentine o calitate superioara a apei folosind un nivel minim de energie. Economisiti zilnic bani, folositi un consum foarte mic de energie electrica, si reduceti considerabil consumul.

Pentru informatii suplimentare legate de sistemele de tratare a apei din piscine, va invitam sa ne contactati la numerele de telefon 0727116540.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.