Cauta in blog:

Sisteme de incalzire a piscinei care te vor ajuta sa o folosesti si iarna

Astazi este mai mult decat usor sa te bucuri de piscina si in sezonul rece. In tara noastra, mai ales, dorinta de achizitie a unei piscine este deseori anulata din cauza perioadei scurte de folosinta, circa 3 luni pe an. Insa, piata din Romania ofera solutii care te vor ajuta sa te bucuri de piscina sapte luni pe an. Cu ajutorul sistemelor de incalzire performante, piscina iti va fi partener de distractie mai multe zile din an.

 

Sisteme de incalzire performante in oferta Piscine-Irigatii.ro

Fie ca vorbim de incalzitoare electrice, schimbatoare de caldura sau pompe de caldura aer apa, aceste sisteme de incalzire trebuie avute in vedere ca si echipamente obligatorii. Volumul piscinei este cel care va dimensiona instalatia de incalzire a apei.

Este recomandat ca oricare echipament de incalzire a apei din piscina agreeat, sa fie insotit si de o prelata termoizolanta pentru pastrarea temperaturii apei pe timpul noptii.

In oferta Piscine-Irigatii.ro gasesti cele mai noi modele de pompe de caldura, incalzitoare electrice, termostate electronice digitale, incalzitoare electrice pentru piscine supraterane, schimbatoare de caldura, pompe de caldura cu compresor, pompe de caldura aer/apa, etc. Mai jos cateva din produsele / sistemele de incalzire piscine propuse:

Pompa de caldura AstralPool – pompa de caldura aer/apa de la AstralPool este potrivita atat pentru spa-uri cat si pentru piscine. Va permite sa va prelungiti vacanta de vara, lasandu-va sa va bucurati de piscina dumneavoastra exterioara pana in zilele tarzii de toamna, profitand, astfel de aerul din atmosfera.

Incalzitor electric pentru piscine supraterane – incalzitor electric de la Intex, de 3 KW pentru piscine supraterane pentru o temperatura ideala a apei si in afara sezonului estival.

Schimbator de caldura piscina – schimbator de caldura pentru piscine, fabricat din otel inoxidabil AISI-316, proiectat pentru a fi utilizat in zonele cu debite ridicate de apa cu pierderi reduse de presiune.

Fabricate in totalitate din otel inoxidabil AISI 316L de foarte buna calitate, schimbatoarele de caldura SpaZone asigura rezistenta la coroziune si fiabilitate.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.