Cauta in blog:

Substantele de care ai nevoie pentru o tratare corecta a apei din piscina

Tratarea apei din piscina este extrem de importanta pentru o siguranta optima. O apa murdara, netratata poate conduce la probleme ale pielii, in special in cazul celor mici.

In cele ce urmeaza veti gasi patru pasi importanti / de urmat pentru o tratare corecta a apei din piscina dumneavoastra:

 

  1. Utilizati produse pentru reglarea Ph-ului apei

Ph-ul apei reprezinta un parametru de mare importanta, cu ajutorul caruia se asigura echlibrul chimic in apa piscinei. La o valoare de ph ideal (7.0-7.4), dezinfectarea apei este eficienta, nu au loc depuneri pe materialele si echipamentele piscinei dumneavoastra. De asemenea, confortul inotatorilor este maxim.

  1. Utilizati produse pentru dezinfectarea apei

Dezinfectare apei, efectuata o data sau de doua ori pe saptamana, contribuie la mentinerea sanatatii dumneavoastra si la cresterea durabilitatii in timp a piscinei dumneavoastra. In cadrul magazinului nostru Piscine-Irigatii.ro, veti gasi substante pentru dezinfectarea eficienta a piscinei, absolut necesare pentru o apa igienizata si necontaminata. In oferta noastra veti gasi: antialge pentru piscine, clor tablete, floculant / coagulant piscine, etc.

floculant-piscina

  1. Controlul algelor prin utilizarea de antialge

Asa cum mentionam in paragraful anterior, in oferta noastra veti gasi antialge pentru piscine, substante pentru tratarea apei marca CTX Chemicals. Au efect rapid antibacterial, fungicid si algicid, avand ca scop principal prevenirea si eliminarea algelor. Utilizati-le cu incredere pentru o apa corect igienizata.

antialge-piscine

  1. Utilizati produse de curatare a piscinei

O piscina curata inseamna o apa curata, care se mentine curata o perioada mai mare de timp. Vizitati sectiunea noastra de echipamente de intretinere si curatare pentru piscine si alegeti produsele de care aveti nevoie pentru a avea o piscina igienica si fara impuritati.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.