Cauta in blog:

Constructii saune, echipamente pentru saune. Oferta noastra completa in acest domeniu

Sauna este o metoda de relaxare, dar si de terapie, practicata din cele mai vechi timpuri. Cand pasesti intr-o sauna te bucuri de relaxare in adevaratul sens al cuvantului, iar relaxarea inseamna sanatate, buna dispozitie…cu alte cuvinte, beneficii cu rezultate pe termen lung.

saune

Efectele saunei asupra organismului

Sauna este, cu adevarat, o terapie pentru minte si suflet, cu efecte miraculoase asupra organismului. Inca din antichitate este bine cunoscut efectul benefic al saunei asupra sanatatii, terapia prin sauna ajutand la calirea organismul contra racelilor. Ridicarea temperaturii corporale la 39° C are un efect asemanator cu cel al starilor febrile, stare in care sunt omorati agentii patogeni care nu pot suporta temperaturi peste 37°. Corpul supraincalzit din sauna, vine in contact cu o baie rece, relaxandu-se musculatura. Are loc scaderea tensiunii sanguine, activarea circulatiei sangelui, sistemului imunitar, respiratiei si schimburilor de substante cu eliminarea de substante nocive din organism prin transpiratie.

Ce inseamna sa faci sauna?

Sauna reprezinta o baie in doua faze, in care alterneaza o incalzire si o racire. Temperatura aerului in incaperea saunei este cuprinsa intre 80 si 120 grade, iar umiditatea intre 5 si 15%. Pentru o sedinta se practica 1-3 sederi in sauna, in functie de obisnuinta si de toleranta fiecaruia.

Servicii de constructii saune. Echipamente si accesorii pentru saune cu infra-rosu, saune umede si uscate

In cadrul produselor si servicii Piscine-Irigatii.ro veti gasi oferte de constructii saune, precum si o gama larga de accesorii / echipamente pentru saune uscate si umede, saune cu infra-rosu. Generatoare de aburi, lambriuri, incalzitoare pe lemne, incalzitoare electrice, panouri de control sauna uscata, usi saune umede, usi saune uscate.

Ne dorim sa venim in sprijinul tuturor nevoilor dumneavoastra, motiv pentru care dispunem de cele mai noi produse din domeniu, precum si de o gama larga de produse, pentru ca alegerea sa poata fi una inspirata si corecta.

Ne dorim sa va punem la dispozitie accesorii si echipamente sauna de calitate superioara, precum si servicii profesionale de constructii saune, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de momente unice in cabinele de sauna.

In colaborare cu producatori renumiti, cum ar fi Helo si Harvia, furnizam accesorii si echipamente pentru saune care sa va ajute sa obtineti ambianta ideala pentru o sauna.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la numerele 0727116540 sau ne puteti scrie un email pe adresa sales@piscine-irigatii.ro. Specialistii nostri va vor raspunde la intrebari si va vor oferi servicii de consultanta pentru a va directiona, rapid, catre cea mai corecta alegere.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.